Reputation Managment Services

Online Branding

Online branding szolgáltatásunk segítségével megnöveljük cége ismertségét, elismertségét és ezzel a forgalmát. Sőt a cégének, brandjének a neve is számokkal kifejezhető érték lesz a főkönyvben és a mérlegben.

A Jóhírnév Menedzsment lényege, hogy cége online megítélését és értékelését megnöveljük és ezzel a keresőoldalak is az Ön weboldalát fogják előnyben részesíteni a konkurenciáéval szemben. Az Online Jóhírnév Menedzsment (ORM) egyik célja a pozitív brend és kulcsszavú oldalak növelése, valamint a negatív tartalom és értékelések kezelése, háttérbe szorítása. Ez fontos amikor az Ön brendjére, vagy kulcsszavaira, esetleg mindkettőre rákeresnek a neten a potenciális ügyfelei. 

Az Ön és vállalkozása jóhírnevét Online PR cikkekkel, a közösségi médiában megjelenő bejegyzések és említések monitozásával, negatív tartalom filtereléssel és adott esetben a negatív tartalom eltávolításával végezzük. 

A Jóhívnév menedzsmentet a csapatunk az úgynevezett "fehér zónában" végzi, kizárólag a Google és egyéb keresőmotorok által felállított etikai szabályok szerint.

Effective Web Development Solutions

Egyedileg készítjük el Önnek a Jóhívnév Menedzsment jelentést, amely kiemeli a cégéről, a termékeiről és a szolgáltatásairól online elérhető visszajelzéseket, értékeléseket és különválasztjuk a pozitív és a negatív tartalmakat. Fontos a negatív tartalmak nyomon követése a keresőoldalak találati listáin (SERP), amelyek negatív véleményt alakíthatnak ki potenciális ügyfeleikben és ezzel akár érzékelhető visszaesést érhetnek el az Ön online forgalmában vagy az érdeklődők számában. 

Online PR Menedzsment

Közösségi Média Figyelés

Negatív Tartalom Filterezés

Negatív Tartalom Eltávolítás

Our case studies

See all projects

The foundation of a successful Reputation Management campaign is an in-depth evaluation of your circumstances and objectives. Each of our services can be used separately depending on your needs and targets.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk Önnek az online brendingben, megerősítjük cége hitelességét és látogatókhoz juttatjuk az Ön weboldalát.

Rólunk mondták

Tudjon meg többet
Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).